mStart uspješno implementirao SAP ERP u Sarajevski kiseljak

S prvim radnim danom ove godine u Sarajevskom kiseljaku uspješno je u produkciju pušten SAP ERP sustav, s čime je završena faza implementacije te je projekt ušao u fazu post produktivne podrške. Projekt je započeo 16.3.2020. godine s planiranim početkom produktivnog rada 4.1.2021. što je u potpunosti i ostvareno. Sama implementacija izvršena je po „roll-out“ principu s ciljem ujednačavanja i standardizacije poslovnih procesa kompanija Jamnica plus d.o.o. i Sarajevski Kiseljak d.o.o. čime se dodatno doprinijelo boljem i učinkovitijem poslovanju tih kompanija.


Projekt je realiziran zajedničkom suradnjom SAP konzultanata mStarta i B4B-a, kao i ključnih korisnika iz Jamnice koji su svojim angažmanom, iskustvom i znanjem značajno doprinijeli tome da njihove kolegice i kolege iz Sarajevskog kiseljaka prelazak na novi ERP sustav dočekaju spremni i uz minimalne rizike. Posebno treba naglasiti i činjenicu da je ovo prvi projekt implementacije SAP sustava na ovim prostorima koji je zbog pojave COVID-19 pandemije u cijelosti realiziran u online načinu rada.


COVID-19 pandemija je pred cijeli projektni tim postavila niz organizacijskih, tehničkih i operativnih izazova. Zajedničkim radom i dobrom komunikacijom svih sudionika projekt implementacije uspješno je realiziran.

Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500