mStart4HANA uspješno završen kao lokalizacija najboljih poslovnih praksi za SAP S/4HANA

Projekt mStart4HANA završen je službenom kvalifikacijom pred SAP komisijom 17. srpnja 2018. Projekt je trajao tri mjesaca i kako ističe kolega Grigor Ćorić, voditelj projekta, bio je vrlo izazovan te je pred tim postavio zadatke s kakvima se još nisu susretali, od tehnologije, novih funkcionalnosti, novog korisničkog sučelja i metode implementacije.


mStart4HANA rješenje bazirano je na posljednjoj inačici SAP S/4HANA aplikacije (SAP S/4HANA 1709) namijenjeno hrvatskim tvrtkama koje implementiraju ovu aplikaciju. Rješenje je koncipirano tako da zadovoljava osnovne potrebe praćenja poslovanja u većini tvrtki s posebnim naglaskom na proizvodne tvrtke.


mStart4HANA isporučuje se kao zapakirano, predkonfigurirano rješenje, koje sadrži prilagodbu temeljenu na SAP najboljim poslovnim praksama tj. SAP Best Practices rješenju. Ovime je omogućena brza i jednostavnija implementacija širokog opsega poslovnih procesa u financijama, proizvodnji, logistici, prodaji i distribuciji te kontrolingu uz minimalne potrebe za dodatnom prilagodbom SAP sustava. Rješenje sadrži i svu potrebnu hrvatsku lokalizaciju, kako onu koja je zakonski uvjetovana tako i onu koja je prepoznata kao najbolja praksa u poslovanju u Hrvatskoj (HRK kao valuta, obrasci i izvještaji, fiskalizacija i dr.). Implementacijom SAP S/4HANA temeljenom na mStart4HANA rješenju skraćuje se vrijeme i ukupni trošak implementacije.


Uz tehnički dio rješenja, koji je namijenjen implementaciji na SAP sustavu, uz mStart4HANA isporučuje se i dokumentacija standardnih poslovnih procesa i uključene lokalizacije, na hrvatskom jeziku, čime smo olakšali prihvaćanje modela od strane korisnika i skratili vrijeme na projektu u Explore i kasnijim fazama.

Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500