Završen projekt implementacije SAP ERP sustava u Delta Agraru, Napredku i Delta Vet Med

U petak 18.05.2018, u prostorijama hotela Crowne Plaza u Beogradu potpisana je zadnja faza primopredaje projekta implementacije SAP ERP sustava čime je i službeno završen projekt implementacije SAP sustava u kompanijama Delta Agrar d.o.o., Napredak a.d. I Delta Vet Med.


Protokol o primopredaji potpisali su predsjednik Uprave Delta Agrar d.o.o. Ivan Kostić i predsjednik Uprave mStart d.o.o. Mate Krpan dok je primopredajni zapisnik potpisan od strane voditelja projekta Svetlane Stajić (Delta Agrar), Milice Macure (Delta Agrar) i Igora Radenovića (mStart).


Projekt je započeo 21.02.2017. godine s planiranim početkom produktivnog rada na sustavu 01.01.2018. godine što je u potpunosti i ostvareno.

Rezultat je to zajedničkog rada SAP konzultanata iz mStart Hrvatska kao i konzultanata iz mStart Srbija i prvi je projekt ovakvog opsega koji je u cijelosti proveden isključivo pomoću stručnog znanja i angažmana mStart SAP konzultanata.


Cilj projekta je bio, kroz primijenu mStart „best practice“ rješenja, optimizirati i standardizirati poslovne procesa u firmama Delta Agrar d.o.o., Napredak a.d. i Delta Vet Med što bi u konačnici dovelo do povećanja konkurentske prednosti, smanjenja troškova poslovanja i općenito poboljšanja cjelokupnog poslovanja u svim segmentima poslovanja (poljoprivreda, stočarstvo, voćarstvo, Agro trgovina i distribucija, itd).


Projektom su obuhvaćeni svi segmenti poslovanja, od skladišnog management-a, nabave, prodaje kao i svi segmenti koji su vezani za poljoprivredu, ratarstvo, voćarstvo i stočarstvo (SAP add-on rješenja osmišljena i implementirana u svrhu evidentiranja i praćenja specifičnih procesa koji nisu u potpunosti pokriveni standardnim SAP funkcionalnostima).


Završetkom ovog projekta pred mStart je stavljen novi izazov a to je implementacija SAP ERP sustava u još 4 tvrtke Delta Holdinga po principu „roll-out“ projekta. Projekt je službeno započeo s današnjim danom, a plnairani završetkom je do 01.01.2019. Cilj novog projekta je da se u nove četiri tvrtke Delta grupe preslikaju svi procesi koji su već implementirani u prethodnim tvrtkama čime se osigurava ujednačenost i jednoobraznost poslovanja (tzv. roll-out princip implementacije).

Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500